Turn on Javascript!
(0223) 61 25 55 Turn on Javascript!
Direct naar: Agenda Foto's Nieuws Twitter

< terug naar het overzicht

NatuurTalenten gezocht!

NatuurTalenten gezocht!

De Helderse Vallei is weer op zoek naar nieuwe ‘NatuurTalenten’: jongeren die een jaar lang een bijzondere samenwerking aan willen gaan met elkaar en met De Helderse Vallei.

NatuurTalenten zijn jongeren tussen 12 en 18 jaar die graag de handen uit de mouwen steken en De Helderse Vallei willen ondersteunen bij het organiseren van activiteiten voor jongeren. Om een NatuurTalent te zijn, hoeven jongeren geen kennis te hebben van natuur en milieu, maar wel een talent zijn in creatief denken, organiseren en het motiveren van hun vrienden.

De Helderse Vallei vindt het belangrijk dat jongeren een ‘plek’ hebben binnen het centrum. Zij hebben een andere, frisse kijk op de natuurlijke omgeving en de mogelijkheden om natuur en milieu onder de aandacht te brengen van andere jongeren. Het advies van de NatuurTalenten is gericht op activiteiten, rondleidingen, lessen en exposities. In het afgelopen jaar hebben de NatuurTalenten onder andere ondersteunt bij het Lentefeest en de Kerstmarkt, de lente expositie in het Bos atelier in het bezoekerscentrum ontworpen en hebben hun stem laten horen tijdens het watersymposium bij Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. Leuke activiteiten voor en door jongeren!

Kent u iemand tussen 12 en 18 jaar die creatief, ondernemend en mondig is? Tipt u hem of haar dan om zich aan te melden als NatuurTalent! Aanmelden kan tot en met 22 september 2017 door een ingevuld sollicitatieformulier te sturen naar Madelon van Schoonhoven via Turn on Javascript!. Kijk voor meer informatie en het sollicitatieformulier op www.deheldersevallei.nl/nl/werken-bij/natuurtalenten.html.

< terug naar het overzicht

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.