(0223) 61 25 55 info@deheldersevallei.nl
07 mei

dinsdag 07 mei 2024, 14.30 - 16.00 uur

Natuurfotografie door de ogen van kinderen

Met een karrenvracht aan spullen nemen we je mee het bos in. We laten je de meest mooie en onverwachte plekjes van de omgeving zien, die jij kunt fotograferen. Hierbij word je geholpen door een selectie aan spullen, speciaal samengesteld door natuurfotograaf Raymond den Haan. Deze spullen helpen jou om bijzondere natuurfoto’s te maken, op een manier waarop je dat nog niet eerder deed. Neem je eigen camera mee, of gebruik er een van ons. Dan sturen we je foto’s na afloop naar je op.

Doelgroep/kosten: kinderen van 6-12, € 3,50 per kind, vooraf aanmelden van kind is noodzakelijk

Na het verzenden van het formulier nemen wij binnen 48 uur contact met u op. Mocht u binnen deze periode geen reactie van ons hebben ontvangen, neem dan alstublieft telefonisch contact met ons op via 0223 612 555.

De Helderse Vallei verwerkt uw persoonsgegevens om het aantal deelnemers te kunnen beheren, en/of indien nodig telefonisch of schriftelijk (per e-mail of post) contact met u op te kunnen nemen. Er worden geen persoonsgegevens aan derden verstrekt, tenzij dit uitdrukkelijk in het belang van de activiteit is. Dit wordt altijd apart vermeld. De Helderse Vallei verwijdert uw persoonsgegevens na maximaal 2 weken na de activiteit of aanvraag.

0

Deze activiteit is volgeboekt. U kunt zich nog wel opgeven voor de reservelijst, vul hiervoor het contactformulier in.

< terug naar het overzicht

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.