(0223) 61 25 55 info@deheldersevallei.nl
11 jun

vrijdag 11 juni 2021, 10.00 uur - zondag 13 juni 2021, 16.30 uur

ThuisChallenge Slootjesdagen

Van 11 t/m 13 juni zijn het weer ‘Slootjesdagen’. Doe daarom mee met onze ThuisChallenge, leen een schepnetje en ga waterdieren zoeken in de sloot in de buurt van jouw huis. Door verschillende opdrachten leer je van alles over de diertjes in en rond het water. Wist je bijvoorbeeld dat waterdieren onder water adem kunnen halen doordat er plantjes in het water groeien? 

Bekijk ook het filmpje over slootdiertjes op ons YouTube kanaal.

Klik hier voor meer informatie over de Slootjesdagen.

Doelgroep/kosten: geschikt voor gezinnen met kinderen, gratis, graag vooraf aanmelden via onderstaande formulier.


Let op: meld je als gezin aan als 1 persoon, zo is er meer plek voor andere geïnteresseerden!

Na het verzenden van het formulier nemen we binnen 48 uur contact met je op. Mocht je binnen deze periode geen reactie van ons hebben ontvangen, neem dan alsjeblieft telefonisch contact met ons op via 0223 612 555.

De Helderse Vallei verwerkt je persoonsgegevens om het aantal deelnemers te kunnen beheren, en/of indien nodig telefonisch of schriftelijk (per e-mail of post) contact met je op te kunnen nemen. Er worden geen persoonsgegevens aan derden verstrekt, tenzij dit uitdrukkelijk in het belang van de activiteit is. Dit wordt altijd apart vermeld. De Helderse Vallei verwijdert je persoonsgegevens na maximaal 2 weken na de activiteit of aanvraag.

15

Er zijn nog 15 plaatsen beschikbaar

Aanmelden

 

 
 
* is een verplicht veld
< terug naar het overzicht

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.