(0223) 61 25 55 info@deheldersevallei.nl
Direct naar: Agenda
12 jun

vrijdag 12 juni 2020, 10.00 uur - zondag 14 juni 2020, 17.00 uur

TuinAvontuur Slootleven

De maand juni is de perfecte maand om eens op zoek te gaan naar het leven in de sloot... Daarom organiseren we weer een TuinAvontuur! Het TuinAvontuur Slootleven staat helemaal in het teken van waterdieren.

Je kunt de uitdagingen uit dit Avontuur zelf thuis uitvoeren tussen vrijdag 12 en zondag 14 juni. Geef je snel op en ontvang vooraf een tasje met uitleenmaterialen. Op de startdag stuurt Marcel jou een filmpje met informatie en uitleg. Doe je mee? Aanmelden kan zolang er plek is tot uiterlijk 7 juni.

Let op: als je naar de sloot gaat, volg dan wel de richtlijnen van het RIVM omtrent corona!

Doelgroep/kosten: geschikt voor gezinnen met kinderen, deelname is gratis, graag aanmelden via onderstaand formulier

Let op: schrijf je in per adres/gezin!! Dus 1 adres/gezin schrijf je in als '1 deelnemer'

De Helderse Vallei verwerkt uw persoonsgegevens om het aantal deelnemers te kunnen beheren, en/of indien nodig telefonisch of schriftelijk (per e-mail of post) contact met u op te kunnen nemen. Er worden geen persoonsgegevens aan derden verstrekt, tenzij dit uitdrukkelijk in het belang van de activiteit is. Dit wordt altijd apart vermeld. De Helderse Vallei verwijdert uw persoonsgegevens na maximaal 2 weken na de activiteit of aanvraag.

13

Er zijn nog 13 plaatsen beschikbaar

Aanmelden

 

 
 
* is een verplicht veld
< terug naar het overzicht

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.