(0223) 61 25 55 info@deheldersevallei.nl
Direct naar: Agenda
12 okt

zaterdag 12 oktober 2019, 10.00 - 11.30 uur

Bezoek de rioolwaterzuiveringsinstallatie van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier in Den Helder

We hebben er allemaal dagelijks mee te maken, "water". Je staat er normaal gesproken niet bij stil wat er met het rioolwater uit jouw huis gebeurt. Ga daarom met De Helderse Vallei mee naar de rioolwaterzuiveringsinstallatie en ontdek het zelf! Normaal gesproken blijven de deuren in het weekend gesloten, maar speciaal voor bezoekers van De Helderse Vallei, is dit bezoek mogelijk. Er is een apart programma voor kinderen en voor volwassenen. We verzamelen om 10.00 uur voor de deur van de rioolwaterzuiveringsinstallatie aan de Oostoeverweg 70 in Den Helder.

Doelgroep/kosten: iedereen vanaf 6 jaar (kinderen onder begeleiding van ouder/verzorger), gratis, u gaat met eigen vervoer naar Oostoeverweg 70, vooraf aanmelden via onderstaand formulier is verplicht en niet vrijblijvend, max. 25 personen.

De Helderse Vallei verwerkt uw persoonsgegevens om het aantal deelnemers te kunnen beheren, en/of indien nodig telefonisch of schriftelijk (per e-mail of post) contact met u op te kunnen nemen. Er worden geen persoonsgegevens aan derden verstrekt, tenzij dit uitdrukkelijk in het belang van de activiteit is. Dit wordt altijd apart vermeld. De Helderse Vallei verwijdert uw persoonsgegevens na maximaal 2 weken na de activiteit of aanvraag.


0

Deze activiteit is volgeboekt. U kunt zich nog wel opgeven voor de reservelijst, vul hiervoor het contactformulier in.

< terug naar het overzicht

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.