(0223) 61 25 55 info@deheldersevallei.nl
Direct naar: Agenda
13 nov

woensdag 13 november 2019, 15.00 - 16.00 uur

Op zoek naar paddenstoelen - gezinnen

Heb je ze al gezien? In de herfst zijn er allerlei verschillende paddenstoelen te vinden. Rode met witte stippen, witte met bruine vlekken en glibberige groene. Ze zien er allemaal anders uit, maar sommige lijken ook wel weer op elkaar. En… ze hebben een belangrijke taak in de natuur. Wil jij meer weten over paddenstoelen? Ga dan met natuurkenner Jan Boshamer op zoek naar paddenstoelen in het bos en ontdek hoe ze heten!

Doelgroep/kosten: gezinnen met kinderen van 4-12 jaar, € 2,50 per persoon, graag vooraf aanmelden via onderstaand formulier

Na het verzenden van het formulier nemen wij binnen 48 uur contact met u op. Mocht u binnen deze periode geen reactie van ons hebben ontvangen, neem dan alstublieft telefonisch contact met ons op via 0223 612 555.

De Helderse Vallei verwerkt uw persoonsgegevens om het aantal deelnemers te kunnen beheren, en/of indien nodig telefonisch of schriftelijk (per e-mail of post) contact met u op te kunnen nemen. Er worden geen persoonsgegevens aan derden verstrekt, tenzij dit uitdrukkelijk in het belang van de activiteit is. Dit wordt altijd apart vermeld. De Helderse Vallei verwijdert uw persoonsgegevens na maximaal 2 weken na de activiteit of aanvraag.

2

Er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar

Aanmelden

 

 
 
* is een verplicht veld
< terug naar het overzicht

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.