(0223) 61 25 55 info@deheldersevallei.nl
Direct naar: Agenda
15 feb

vrijdag 15 februari 2019, 11.00 - 16.00 uur

Warme Truiendag

Het is vandaag ‘Warme Truiendag’. Klimaatverbond Nederland roept iedereen op om de verwarming op deze dag één graad lager te zetten om klimaatverandering tegen te gaan. Met een dikke trui en een sjaal kun je het dan toch lekker warm houden. Doe je thuis ook mee?!

Warme truiendag is hét moment in het jaar om stil te staan bij je energiegedrag en het met elkaar delen van energiebesparingssuccessen, slimme innovaties en alledaagse duurzame oplossingen. Op 15 februari kan iedereen daarom tussen 11.00 en 16.00 uur bij De Helderse Vallei terecht voor meer informatie over wat je zelf kunt doen op gebied van duurzaamheid. Tips over bewust eten, schoner op weg gaan, een klimaatvriendelijke kledingkast en een energiezuiniger huis worden gecombineerd met leuke opdrachten. Misschien hebben bezoekers ook duurzame tips voor elkaar! Samen energie besparen geeft immers energie.

Natuurlijk staat de verwarming ook bij De Helderse Vallei op deze dag een graad lager en dus kan er een warme sjaal gebreid of gehaakt worden. Er zijn breinaalden, haaknaalden en bollen wol aanwezig. Een eigen brei- of haakwerk meenemen kan natuurlijk ook.

Doelgroep/kosten: geschikt voor iedereen, deelname is gratis, aanmelden is niet nodig

< terug naar het overzicht

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.