(0223) 61 25 55 info@deheldersevallei.nl
Direct naar: Agenda
15 nov

vrijdag 15 november 2019, 15.00 - 16.00 uur

Op zoek naar paddenstoelen - volwassenen

In de herfst zijn er allerlei verschillende paddenstoelen te zien. Sommige hebben prachtige kleuren, andere vallen juist op door hun lelijkheid. Paddenstoelen zijn de opruimers van de natuur en hebben dus een belangrijke taak. Altijd al meer willen weten over paddenstoelen? Ga dan met natuurkenner Jan Boshamer op zoek naar paddenstoelen in het bos en ontdek alles over hun levenswijze!

Doelgroep/kosten: volwassenen, € 2,50 per persoon, graag vooraf aanmelden via onderstaand formulier

Na het verzenden van het formulier nemen wij binnen 48 uur contact met u op. Mocht u binnen deze periode geen reactie van ons hebben ontvangen, neem dan alstublieft telefonisch contact met ons op via 0223 612 555.

De Helderse Vallei verwerkt uw persoonsgegevens om het aantal deelnemers te kunnen beheren, en/of indien nodig telefonisch of schriftelijk (per e-mail of post) contact met u op te kunnen nemen. Er worden geen persoonsgegevens aan derden verstrekt, tenzij dit uitdrukkelijk in het belang van de activiteit is. Dit wordt altijd apart vermeld. De Helderse Vallei verwijdert uw persoonsgegevens na maximaal 2 weken na de activiteit of aanvraag.

9

Er zijn nog 9 plaatsen beschikbaar

Aanmelden

 

 
 
* is een verplicht veld
< terug naar het overzicht

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.