(0223) 61 25 55 info@deheldersevallei.nl
Direct naar: Agenda
16 sep

woensdag 16 september 2020, 20.00 - 21.00 uur

EXCLUSIEF: Online lezing ‘De Verborgen impact’

Duurzaamheid is een hot item en het goede nieuws is: we hebben als Westerse consument veel meer impact op de wereld om ons heen dan we denken! De Helderse Vallei organiseert een exclusieve online lezing waarin dit duidelijk wordt.

Niet alleen met de ‘klassiekers’ auto, verwarming en elektra kunnen we verduurzamen, maar juist ook aan de andere kant van de wereld: bij het maken en vervoeren van alle dingen die we dagelijks kopen. De meeste impact heeft namelijk al plaatsgevonden nog voordat we een product in de winkel kopen! Als je die verborgen impact ook meeneemt, kun je veel effectiever verduurzamen. In 2016 schreef Babette Porcelijn hier het boek ‘De Verborgen Impact’ over.

Samen met een aantal professionals startte ze de organisatie ‘Think big act now’ met als doel: een fijne toekomst creëren voor iedereen. De randvoorwaarde daarvoor is een intact ecosysteem. Door middel van onder andere lezingen vertellen inspirerende sprekers hoe je zelf vijf keer zo effectief kunt verduurzamen dan je dacht en dat je je impact op drie manieren kunt verlagen: Beter alternatieve kiezen, doorzoeken naar Andere oplossingen en een beetje Minder te consumeren; Beter, Anders, Minder dus, oftewel: BAM.

Op woensdag 16 september 2020 vertelt Saskia Mulder, The Social Reporter én ‘Positiefste Nederlander van 2020’, in een exclusieve online lezing over wat jij kunt doen om je verborgen impact te verlagen. De lezing duurt van 20.00 tot 21.00 uur. Meld je aan via het onderstaande formulier -dit is een aanmelding voor één online apparaat- en luister & kijk gratis mee. Tijdens de lezing is het ook mogelijk om online vragen te stellen aan Saskia.
Op 16 september ontvang je via de mail de benodigde link om deel te nemen aan de online lezing.

Let op: een aanmelding voor 1 deelnemer is een aanmelding voor één apparaat (televisie, computer, tablet of mobiel), je kunt dan thuis met meerdere personen kijken en luisteren, uiteraard met inachtneming van de coronaregels.

Aanmelden is mogelijk tot 14 september 2020!

De Helderse Vallei stelt deze lezing gratis beschikbaar.
Draagt u bij aan natuureducatie? Steun ons dan via de ‘givt’ app (gratis downloaden) of scan onderstaande QR code.De Helderse Vallei verwerkt uw persoonsgegevens om het aantal deelnemers te kunnen beheren, en/of indien nodig telefonisch of schriftelijk (per e-mail of post) contact met u op te kunnen nemen. Er worden geen persoonsgegevens aan derden verstrekt, tenzij dit uitdrukkelijk in het belang van de activiteit is. Dit wordt altijd apart vermeld. De Helderse Vallei verwijdert uw persoonsgegevens na maximaal 2 weken na de activiteit of aanvraag.

0

Deze activiteit is volgeboekt. U kunt zich nog wel opgeven voor de reservelijst, vul hiervoor het contactformulier in.

< terug naar het overzicht

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.