(0223) 61 25 55 info@deheldersevallei.nl
Direct naar: Agenda
17 mrt

zondag 17 maart 2019, 15.00 - 16.00 uur

Excursie Reigerkolonie

In de Donkere Duinen leeft een grote reigerkolonie. Meestal zie je ze niet, maar ze zijn er wel! Al in februari gaan ze broeden en omdat de bomen dan nog kaal zijn, kun je de nesten goed zien. Samen met een gids van Landschap Noord-Holland ontdek je de kolonie in de Donkere Duinen en hoor je meer over het leven van deze vogels.

Doelgroep/kosten: gezinnen met kinderen van 4-12 jaar, € 2,50 per persoon, graag vooraf aanmelden via onderstaand formulier

De Helderse Vallei verwerkt uw persoonsgegevens om het aantal deelnemers te kunnen beheren, en/of indien nodig telefonisch of schriftelijk (per e-mail of post) contact met u op te kunnen nemen. Er worden geen persoonsgegevens aan derden verstrekt, tenzij dit uitdrukkelijk in het belang van de activiteit is. Dit wordt altijd apart vermeld. De Helderse Vallei verwijdert uw persoonsgegevens na maximaal 2 weken na de activiteit of aanvraag.

20

Er zijn nog 20 plaatsen beschikbaar

Aanmelden

 

 
 
* is een verplicht veld
< terug naar het overzicht

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.