(0223) 61 25 55 info@deheldersevallei.nl
20 mei

vrijdag 20 mei 2022, 20.30 - 22.00 uur

Vleermuizen excursie

Vleermuizen zijn zoogdieren die kunnen vliegen. Hun vleugels zijn voorzien van een ‘vlieghuid’ die tussen de vingers van hun voor- en achterpoten en hun staart zit. Wil je meer weten over vleermuizen? Kom dan naar De Helderse Vallei waar vleermuiskenner Jan Boshamer je van alles vertelt en daarna mag je in het donker op zoek naar vleermuizen! Wie gaat er mee?! Trek je laarzen aan en neem je een zaklamp mee?

Doelgroep/kosten: gezinnen met kinderen van 6-12 jaar, € 2,50 per persoon (ouders/verzorgers betalen ook), graag vooraf aanmelden.


Na het verzenden van het formulier nemen wij binnen 48 uur contact met u op. Mocht u binnen deze periode geen reactie van ons hebben ontvangen, neem dan alstublieft telefonisch contact met ons op via 0223 612 555.

De Helderse Vallei verwerkt uw persoonsgegevens om het aantal deelnemers te kunnen beheren, en/of indien nodig telefonisch of schriftelijk (per e-mail of post) contact met u op te kunnen nemen. Er worden geen persoonsgegevens aan derden verstrekt, tenzij dit uitdrukkelijk in het belang van de activiteit is. Dit wordt altijd apart vermeld. De Helderse Vallei verwijdert uw persoonsgegevens na maximaal 2 weken na de activiteit of aanvraag.


0

Deze activiteit is volgeboekt. U kunt zich nog wel opgeven voor de reservelijst, vul hiervoor het contactformulier in.

< terug naar het overzicht

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.