(0223) 61 25 55 info@deheldersevallei.nl
Direct naar: Agenda
20 okt

zondag 20 oktober 2019, 8.00 - 10.30 uur

Vogelonderzoek live meemaken

In het najaar is er volop activiteit in de vogelwereld: veel soorten maken een lange reis om in warmere gebieden te overwinteren. Onderweg stoppen ze om uit te rusten en bij te eten . Eén van de belangrijkste manieren om meer over (trek)vogels te weten te komen is door het ringen van vogels. Vandaag zal vogelringer Klaas van den Berg vogels ringen in Mariëndal. Heeft u altijd al willen weten hoe dit in zijn werk gaat? Kijk dan mee over de schouders van Klaas tijdens zijn werkzaamheden! Let op, wees er vroeg bij, want dan is er het meest te zien! Vanwege deze activiteit is Vogelasiel De Paddestoel (Jan Verfailleweg 620a te Den Helder) geopend voor publiek van 8.30 tot 10.30 uur.


Doelgroep/kosten: iedereen, vooraf aanmelden is niet nodig, de activiteit is gratis en wordt mede mogelijk gemaakt door Landschap Noord-Holland. Op de ringtafel is een donatie pot aanwezig.

Locatie: toegangshek naar struingebied Mariëndal, tegenover parkeerplaats restaurant Duinoord

< terug naar het overzicht

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.