(0223) 61 25 55 info@deheldersevallei.nl
Direct naar: Agenda
21 okt

woensdag 21 oktober 2020, 20.00 - 21.00 uur

ONLINE Lezing ‘Zero waste’

Jessie (1994) en Nicky Kroon (1990) leven al sinds 2014 zero waste, zonder afval dus. Hun populaire blog Het Zero Waste Project leidde tot een eigen webstore en academy én hun gelijknamige bestseller: Het Zero Waste Project. In hun online store smirshop.nl verkopen ze allerlei producten en ingrediënten die je nodig hebt voor een leuker leven zonder plastic. In deze online lezing deelt Jessie de belangrijkste tips om een duurzame lifestyle te ontwikkelen en vertelt ze over hun successen én mislukkingen op de weg daarnaartoe. Doei wegwerpkoffiebekers, plastic boterhamzakjes en voorverpakte koekjes. Hi vintagewinkels en betere wereld! Tijdens de lezing is het ook mogelijk om online vragen te stellen aan Jessie. 

Doelgroep/kosten: volwassenen, gratis deelname, graag vooraf aanmelden via onderstaand formulier

Let op: een aanmelding voor 1 deelnemer is een aanmelding voor één apparaat (televisie, computer, tablet of mobiel), je kunt dan thuis met meerdere personen kijken en luisteren, uiteraard met inachtneming van de coronaregels.

(Foto: Cindy van Rees)

Aanmelden is mogelijk tot 19 oktober 2020!

De Helderse Vallei stelt deze lezing gratis beschikbaar.
Draagt u bij aan natuureducatie? Steun ons dan via de ‘givt’ app (gratis downloaden) of scan onderstaande QR code.De Helderse Vallei verwerkt uw persoonsgegevens om het aantal deelnemers te kunnen beheren, en/of indien nodig telefonisch of schriftelijk (per e-mail of post) contact met u op te kunnen nemen. Er worden geen persoonsgegevens aan derden verstrekt, tenzij dit uitdrukkelijk in het belang van de activiteit is. Dit wordt altijd apart vermeld. De Helderse Vallei verwijdert uw persoonsgegevens na maximaal 2 weken na de activiteit of aanvraag.

0

Deze activiteit is volgeboekt. U kunt zich nog wel opgeven voor de reservelijst, vul hiervoor het contactformulier in.

< terug naar het overzicht

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.