(0223) 61 25 55 info@deheldersevallei.nl
25 mrt

zaterdag 25 maart 2023, 8.30 - 9.30 uur

Paddentrek excursie

Als het ’s nachts warm genoeg is, ontwaken de padden uit hun winterslaap en trekken naar het water om eitjes te leggen. De padden die leven in de Donkere Duinen moeten hiervoor de Jan Verfailleweg oversteken.. een drukke, gevaarlijke weg voor de padden! 

Werkgroep Vrijwillig Landschapsbeheer Den Helder heeft daarom emmers ingegraven en gaas gespannen, zodat de padden niet zelf de weg op kunnen lopen. Wij gaan de padden uit de emmers halen en helpen bij het oversteken. We hopen dat er padden zijn vandaag!

Doelgroep/kosten: gezinnen met kinderen van 6-12 jaar, € 1,00 per persoon (ook ouders/verzorgers betalen), graag vooraf aanmelden, verzamelen op parkeerterrein Duinoord

Na het verzenden van het formulier nemen wij binnen 48 uur contact met u op. Mocht u binnen deze periode geen reactie van ons hebben ontvangen, neem dan alstublieft telefonisch contact met ons op via 0223 612 555.

De Helderse Vallei verwerkt uw persoonsgegevens om het aantal deelnemers te kunnen beheren, en/of indien nodig telefonisch of schriftelijk (per e-mail of post) contact met u op te kunnen nemen. Er worden geen persoonsgegevens aan derden verstrekt, tenzij dit uitdrukkelijk in het belang van de activiteit is. Dit wordt altijd apart vermeld. De Helderse Vallei verwijdert uw persoonsgegevens na maximaal 2 weken na de activiteit of aanvraag.

0

Deze activiteit is volgeboekt. U kunt zich nog wel opgeven voor de reservelijst, vul hiervoor het contactformulier in.

< terug naar het overzicht

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.