(0223) 61 25 55 info@deheldersevallei.nl
26 jun

zaterdag 26 juni 2021, 10.00 - 16.30 uur

Dag van het wad - het wad in beeld

Het is de Dag van het Wad! Het waddengebied loopt van Den Helder via Duitsland tot het Deense Esbjerg. Vanwege de unieke omstandigheden van de Waddenzee, is dit gebied aangemerkt als Unesco Werelderfgoed! Om meer te weten te komen over het wad vind je in het duurzaamheidscentrum een mini expositie over het Waddengebied. Op het Blote voetenpad op ons terrein bezoek je het wad, maar dan in het klein. Vanwege de coronamaatregelen bieden Landschap Noord-Holland en de Waddenvereniging momenteel helaas geen excursies aan in het Waddengebied. 

Gelukkig zijn er wel veel prachtige waddenfilmpjes beschikbaar, zodat je toch kunt genieten van het wad. Bekijk deze maar eens:

In de week van 21 tot en met 26 juli delen we diverse ‘waddenweetjes’ via onze social media kanalen. Hou ze in de gaten! Wist je trouwens dat je in onze winkel in het duurzaamheidscentrum allerlei Waddenproducten kunt kopen?


Doelgroep/kosten: iedereen, gratis, via onze social media kanalen Facebook en Twitter


< terug naar het overzicht

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.