(0223) 61 25 55 info@deheldersevallei.nl
27 okt

vrijdag 27 oktober 2023, 10.00 - 16.30 uur

De dichtstbijzijnde expeditie ever: KIJK! het is herfst

Sommige dingen zijn zo vanzelfsprekend, dat je ze haast niet meer ziet staan. Meestal gaat het om dingen die je elke dag tegenkomt, zoals je oude lievelingsknuffel die al tijden op de vensterbank zit. Die knuffel mag nόόit meer weg, maar tegelijkertijd kijken we er niet écht meer naar. Zo is het ook met de natuur dicht om ons heen; we zijn er vaak een beetje blind voor geworden. En dat is best zonde, want wat van waarde is mag gezien worden! Daarom KIJKEN we tijdens de hele vakantie met extra aandacht naar de herfst, tijdens De dichtstbijzijnde expeditie ever. Haal in ons duurzaamheidscentrum een kruiwagen vol materialen op en ontdek dat de herfst echt óveral is.

Doelgroep/kosten: gezinnen met kinderen van 4-12 jaar, kruiwagen vol materialen kan bij de balie in het Duurzaamheidscentrum geleend of gereserveerd worden, Er zijn geen kosten aan verbonden. Wel vragen we een borg, in de vorm van een bedrag of een persoonlijk eigendom.

< terug naar het overzicht

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.