(0223) 61 25 55 info@deheldersevallei.nl
Direct naar: Agenda
29 mei

vrijdag 29 mei 2020, 10.00 uur - maandag 01 juni 2020,

Tuinavontuur Microscopie

Unieke kans! Geef je snel op voor dit nieuwe TuinAvontuur en krijg een echte microscoop te leen!

Van educatief medewerker Marcel ontvang je vooraf aan het avontuur een filmpje met instructies over hoe je de microscoop kunt gebruiken.
Je gaat zelf op zoek naar mooie natuurvondsten die je onder de microscoop wilt bekijken... er gaat een wereld voor je open!

Op donderdag 28 mei haal je, op een tijd die je van ons te horen krijgt, de materialen op en op dinsdag 2 juni lever je deze weer bij ons in.

Dit TuinAvontuur is bestemd en geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Aanmelden kan zolang er plek is tot uiterlijk dinsdag 26 mei.

Doelgroep/kosten: geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar, deelname is gratis, graag aanmelden via onderstaand formulier

Let op: schrijf je in per adres/gezin!! Dus 1 adres/gezin schrijf je in als '1 deelnemer'

De Helderse Vallei verwerkt uw persoonsgegevens om het aantal deelnemers te kunnen beheren, en/of indien nodig telefonisch of schriftelijk (per e-mail of post) contact met u op te kunnen nemen. Er worden geen persoonsgegevens aan derden verstrekt, tenzij dit uitdrukkelijk in het belang van de activiteit is. Dit wordt altijd apart vermeld. De Helderse Vallei verwijdert uw persoonsgegevens na maximaal 2 weken na de activiteit of aanvraag.

-2

Deze activiteit is volgeboekt. U kunt zich nog wel opgeven voor de reservelijst, vul hiervoor het contactformulier in.

< terug naar het overzicht

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.