(0223) 61 25 55 info@deheldersevallei.nl
28 sep

donderdag 28 september 2023, 10.30 - 11.30 uur

Peutermoment

Ben je tussen de 2 en 4 jaar? Dan is deze activiteit speciaal voor jou! Je ontdekt van alles over het leven van dieren door middel van een voorleesverhaal. Daarna ga je op bezoek bij de dieren op de stadsboerderij. Je mag ze aaien en misschien wil je ze ook wel een beetje eten geven en hun vloertje aanvegen. Kom je ook?

Doelgroep/kosten: gezinnen met kinderen van 2-4 jaar, € 1,50 per kind, vooraf inschrijven via het formulier hieronder is noodzakelijk.

Na het verzenden van het formulier nemen wij binnen 48 uur contact met u op. Mocht u binnen deze periode geen reactie van ons hebben ontvangen, neem dan alstublieft telefonisch contact met ons op via 0223 612 555.

De Helderse Vallei verwerkt uw persoonsgegevens om het aantal deelnemers te kunnen beheren, en/of indien nodig telefonisch of schriftelijk (per e-mail of post) contact met u op te kunnen nemen. Er worden geen persoonsgegevens aan derden verstrekt, tenzij dit uitdrukkelijk in het belang van de activiteit is. Dit wordt altijd apart vermeld. De Helderse Vallei verwijdert uw persoonsgegevens na maximaal 2 weken na de activiteit of aanvraag.

1

Er is nog 1 plaats beschikbaar

Aanmelden

 

 
 
* is een verplicht veld
< terug naar het overzicht

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.