(0223) 61 25 55 info@deheldersevallei.nl
28 okt

zaterdag 28 oktober 2023, 20.00 - 22.00 uur

GEANNULEERD - Nachtvlinderexcursie

Nachtvlinders zijn een belangrijke schakel in de natuur. Vogels en vleermuizen eten de vlinders en rupsen. Zonder deze voedselbron is de kans op het grootbrengen van hun jongen een stuk kleiner. Ook bij de bestuiving van bloemen helpt de nachtvlinder. Sommige planten bloeien en geuren in de avond, speciaal om nachtvlinders te lokken.

Ga samen met ons op zoek naar deze prachtige insecten. Ontdek welke van de meer dan 2.300 Nederlandse nachtvlindersoorten in onze omgeving te vinden zijn. De excursie start bij De Helderse Vallei.

Doelgroep/kosten: geschikt voor iedereen, € 3,00 per persoon, vooraf aanmelden is noodzakelijk. Betaling bij aanvang activiteit per QR-code via je telefoon of gepast contant.

Na het verzenden van het formulier nemen wij binnen 48 uur contact met u op. Mocht u binnen deze periode geen reactie van ons hebben ontvangen, neem dan alstublieft telefonisch contact met ons op via 0223 612 555.

De Helderse Vallei verwerkt uw persoonsgegevens om het aantal deelnemers te kunnen beheren, en/of indien nodig telefonisch of schriftelijk (per e-mail of post) contact met u op te kunnen nemen. Er worden geen persoonsgegevens aan derden verstrekt, tenzij dit uitdrukkelijk in het belang van de activiteit is. Dit wordt altijd apart vermeld. De Helderse Vallei verwijdert uw persoonsgegevens na maximaal 2 weken na de activiteit of aanvraag.

< terug naar het overzicht

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.