(0223) 61 25 55 info@deheldersevallei.nl
30 sep

zaterdag 30 september 2023, 10.00 - 12.00 uur

Workshop Egelhuisjes maken - GEANNULEERD

De herfst is begonnen. In oktober gaan de egels op zoek naar een geschikte plek om te overwinteren. Tijd om een egelhuis neer te zetten. Kom er bij ons eentje maken en wordt egelhuisjes-expert. Dan kun je daarna thuis aan de slag. Zet na de workshop je expert kennis en je voorbeeld egelhuisje in om met je klas, met je buren of tijdens de familiedag egelhuisjes te maken.

Doelgroep/kosten: gezinnen met kinderen van 6 tot 12 jaar, € 5,00 per te bouwen egelhuisje, vooraf aanmelden is noodzakelijk, graag het aantal deelnemende kinderen doorgeven bij deelnemers in het formulier

Na het verzenden van het formulier nemen wij binnen 48 uur contact met u op. Mocht u binnen deze periode geen reactie van ons hebben ontvangen, neem dan alstublieft telefonisch contact met ons op via 0223 612 555.

De Helderse Vallei verwerkt uw persoonsgegevens om het aantal deelnemers te kunnen beheren, en/of indien nodig telefonisch of schriftelijk (per e-mail of post) contact met u op te kunnen nemen. Er worden geen persoonsgegevens aan derden verstrekt, tenzij dit uitdrukkelijk in het belang van de activiteit is. Dit wordt altijd apart vermeld. De Helderse Vallei verwijdert uw persoonsgegevens na maximaal 2 weken na de activiteit of aanvraag.

0

Deze activiteit is volgeboekt. U kunt zich nog wel opgeven voor de reservelijst, vul hiervoor het contactformulier in.

< terug naar het overzicht

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.