(0223) 61 25 55 info@deheldersevallei.nl
02 apr

zaterdag 02 april 2022, 9.00 - 12.00 uur

Kanoën voor jezelf en de natuur


Elk jaar organiseren Kanoverhuur Den Helder en De Helderse Vallei een kanotocht om afval uit het water te halen. Reserveer snel en gratis een kano en haal onderweg troep uit de sloot met een afvalgrijper. Kom je ook lekker in beweging op het water en help je mee?

Doelgroep/kosten: geschikt voor gezinnen met kinderen, gratis, reserveren kan via onderstaand formulier (maximaal 40 plaatsen), startlocatie Kanoverhuur Den Helder - De Helderse Vallei 7a.

Na het verzenden van het formulier nemen wij binnen 48 uur contact met u op. Mocht u binnen deze periode geen reactie van ons hebben ontvangen, neem dan alstublieft telefonisch contact met ons op via 0223 612 555.

De Helderse Vallei verwerkt uw persoonsgegevens om het aantal deelnemers te kunnen beheren, en/of indien nodig telefonisch of schriftelijk (per e-mail of post) contact met u op te kunnen nemen. Er worden geen persoonsgegevens aan derden verstrekt, tenzij dit uitdrukkelijk in het belang van de activiteit is. Dit wordt altijd apart vermeld. De Helderse Vallei verwijdert uw persoonsgegevens na maximaal 2 weken na de activiteit of aanvraag.

9

Er zijn nog 9 plaatsen beschikbaar

Aanmelden

 

 
 
* is een verplicht veld
< terug naar het overzicht

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.