De warmetruiendag-belservice

Doe mee met de grootste klimaatactie van Nederland: Warmetruiendag. Als heel Nederland op 1 dag 1 graad lager stookt, besparen we maar liefst 6,3 miljoen kilo CO2! Trek daarom op vrijdag 10 februari een warme trui aan en zet je verwarming lager.

Meedoen is simpel, maar iedereen weet ook: net uit bed voor je kledingkast is het όόk heel gemakkelijk om je warme trui te vergeten. Kun jij in de vroege ochtend van 10 februari daarom wel een geheugensteuntje gebruiken? Geef je dan op voor onze warmetruiendag-belservice! Tussen 6:00 en 8:00 uur zit ons belpanel klaar om je hoogstpersoonlijk te bellen voor een wake-up call. Maak met een eenvoudige actie samen verschil!

Doe mee en geef je op via onderstaand formulier. Vul je gegevens in en laat bij het bericht aan ons weten in welk tijdvak we jou op vrijdag 10 februari mogen bellen:

  • 06:00 – 06:30 uur
  • 06:30 – 07:00 uur
  • 07:00 – 07:30 uur
  • 07:30 – 08:00 uur

Doelgroep/kosten: geschikt voor iedereen, deelname is gratis, vooraf aanmelden via onderstaand formulier is noodzakelijk

Na het verzenden van het formulier nemen wij binnen 48 uur contact met u op. Mocht u binnen deze periode geen reactie van ons hebben ontvangen, neem dan alstublieft telefonisch contact met ons op via 0223 612 555.

De Helderse Vallei verwerkt uw persoonsgegevens om het aantal deelnemers te kunnen beheren, en/of indien nodig telefonisch of schriftelijk (per e-mail of post) contact met u op te kunnen nemen. Er worden geen persoonsgegevens aan derden verstrekt, tenzij dit uitdrukkelijk in het belang van de activiteit is. Dit wordt altijd apart vermeld. De Helderse Vallei verwijdert uw persoonsgegevens na maximaal 2 weken na de activiteit of aanvraag.

 

 
 
* is een verplicht veld

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.