(0223) 61 25 55 info@deheldersevallei.nl
Direct naar: Agenda Foto's Nieuws Twitter

< terug naar het overzicht

De Helderse Vallei bestaat 10 jaar: Natuurervaringen gezocht!

De Helderse Vallei bestaat 10 jaar: Natuurervaringen gezocht!

In juni 2020 bestaat De Helderse Vallei 10 jaar. Dat kan natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan en daarom worden er in het jubileumjaar een aantal activiteiten extra feestelijk aangekleed.

Natuurlijk worden de vele trouwe bezoekers van De Helderse Vallei ook betrokken bij het jubileumjaar, want herinneringen maak je samen! De Helderse Vallei roept daarom iedereen op om zijn/haar mooiste herinnering of natuurervaring bij De Helderse Vallei of in de Helderse natuur te delen.

Een selectie van deze foto’s zal getoond worden in een expositie die vanaf half juni in het duurzaamheidscentrum te zien is. Een ander deel van de ingezonden foto’s wordt gedeeld via social media gedurende het jubileumjaar. Meedoen kan door een korte beschrijving van de ervaring (maximaal 250 woorden) met een foto van minimaal 1 MB in te sturen via info@deheldersevallei.nl ter attentie van Foto expositie 2020. Insturen kan tot uiterlijk 31 maart 2020.

Geselecteerde inzenders ontvangen persoonlijk bericht. Met het insturen van uw foto geeft u toestemming voor het gebruik hiervan door De Helderse Vallei voor PR-doeleinden op bijvoorbeeld de website, bij persberichten, op Facebook, instagram en Twitter alsmede het gebruik van uw foto voor een expositie in het centrum onder vermelding van uw naam.

< terug naar het overzicht

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.