(0223) 61 25 55 info@deheldersevallei.nl

< terug naar het overzicht

De Helderse Vallei neemt extra maatregelen

De Helderse Vallei neemt extra maatregelen

De Helderse Vallei neemt extra maatregelen

In reactie op de aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het coronavirus onder controle te krijgen, geldt bij De Helderse Vallei een mondkapjesplicht binnen in het duurzaamheidscentrum. Een corona toegangsbewijs/QR code is nog niet nodig. Activiteiten waarbij geen 1,5 meter afstand kan worden gehouden, zijn helaas geannuleerd.

  • Het duurzaamheidscentrum, de stadsboerderij en het terrein blijven voor nu volledig geopend.
  • We houden onderling 1 1/2 meter afstand als je niet tot één huishouden behoort en dragen in het duurzaamheidscentrum een mondkapje.
  • We zorgen voor extra hygiënemaatregelen. Wij geven aan waar handenwas punten zijn en hebben extra desinfectiemogelijkheden waar nodig.
  • Bezoekers dienen voor hun bezoek een gezondheidscheck te doen: je vindt de gezondheidscheck hier. De basisregels van de Rijksoverheid vind je hier.

Alleen samen met jullie kunnen wij een bezoek mogelijk maken. We vragen je daarom je aan de geldende regels te houden, zodat we open kunnen blijven en iedereen de natuur weer kan beleven bij De Helderse Vallei! Bedankt voor je medewerking!

< terug naar het overzicht

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.