Turn on Javascript!
(0223) 61 25 55 Turn on Javascript!
Direct naar: Agenda Foto's Nieuws Twitter

< terug naar het overzicht

Theaterbeleving in de open lucht

Theaterbeleving in de open lucht

Genieten van theater terwijl je de zon in je rug voelt. Dat is mogelijk in openluchttheater De Helderse Vallei. Het nieuwe seizoen met een veelzijdig aanbod aan theatervoorstellingen begint deze maand.

Het seizoen start met een open podium op zondag 27 mei. Vanaf 13.00 uur spelen diverse talenten uit de regio voor publiek. Het wordt een gemêleerde voorstelling met optredens van diverse enthousiaste muzikanten, singersongwriters, zangers en zangeressen.

Op zondag 24 juni speelt Het Kleine Theater om 13.00 uur de voorstelling ‘Het Zigeunermeisje’, over het kleine zigeunermeisje dat helemaal niet van huilen houdt en zich afvraagt waarom ze in zo’n verdrietig liedje zit. Na haar wens om in een vrolijker liedje te zitten, verschijnen er diverse personages uit andere liedjes. Een vrolijke, muzikale voorstelling voor jong en oud, vol oud-Hollandse liedjes en vreemde figuren.

Als afsluiter kan de voorstelling ‘WC Monster’ van Lefkop bezocht worden op zondag 15 juli om 13.00 uur. Elène werkt al jaren als toiletjuffrouw in een superduur warenhuis, maar droomt eigenlijk van verre reizen. Ze verveelt zich. Maar op een dag is er iets raars aan de hand: Elène’s klanten gaan de WC in, maar komen er niet meer uit. Zal ze het mysterie ontrafelen?

In de muziekkoepel in het Timorpark zijn dit seizoen ook drie voorstellingen te bezoeken. Op 3 juni treedt Dick Raat op, gevolgd door The Journeymen op 1 juli en het seizoen wordt afgesloten door Aadje Piraatje op 5 augustus.

Als voorstellingen niet doorgaan vanwege de weersomstandigheden, dan wordt dit gecommuniceerd via de sociale media kanalen van De Helderse Vallei en Theater de Kampanje. Alle voorstellingen worden u gratis aangeboden door Stichting Openluchtvoorstellingen Den Helder en de Helderse Serviceclubs. Meer informatie over de voorstellingen is te vinden op deze pagina: https://www.deheldersevallei.nl/nl/informatie/openluchttheater.html

Openluchttheater De Helderse Vallei is te vinden aan De Helderse Vallei te Den Helder bij de Donkere Duinen. Volg de Helderse buitenpodia ook via Facebook: https://www.facebook.com/openluchtvoorstellingendenhelder/

< terug naar het overzicht

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.