(0223) 61 25 55 info@deheldersevallei.nl

< terug naar het overzicht

De Helderse Vallei gesloten

De Helderse Vallei geslotenVan dinsdag 15 december 2020 tot en met ten minste maandag 10 mei 2021 is De Helderse Vallei verplicht gesloten in verband met de lockdown vanuit de rijksoverheid om het coronavirus onder controle te krijgen.

In de persconferentie vanuit de overheid op 14 december 2020 is een lockdown aangekondigd waaronder ook valt dat alle 'publiek toegankelijke locaties' (ook wel doorstroomlocaties genoemd) vanaf dinsdag 15 december 2020 verplicht moeten sluiten. De Helderse Vallei valt ook onder deze groep en is daarom vanaf dat moment gesloten.

Deze sluiting duurt tot en met tenminste maandag 10 mei 2021 en heeft tot doel de besmettingen met het coronavirus terug te dringen. Iedereen wordt opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te blijven.

Het is mogelijk om via click & collect de producten uit onze winkel te bestellen! Kijk hier voor meer informatie. Bedankt voor je steun! 

Wij hopen je in mei 2021 weer te mogen ontmoeten! 

< terug naar het overzicht

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.