(0223) 61 25 55 info@deheldersevallei.nl
Direct naar: Agenda Foto's Nieuws Twitter

< terug naar het overzicht

Gouden Kans voor De Helderse Vallei

Gouden Kans voor De Helderse Vallei

Sinds februari is De Helderse Vallei als deelnemende organisatie betrokken bij het ‘Gouden Kans Project’. Een groep jongeren uit Den Helder werkt binnen dit project aan vragen vanuit een werkveld dat past bij hun interesse om zo werkervaring op te doen.

Voor De Helderse Vallei zijn Dyando en Sebastian aan de slag met de vraag hoe jongeren in de leeftijd van 18 tot 25 jaar beter betrokken kunnen worden bij het thema duurzaamheid. Door middel van een enquête willen zij in kaart brengen hoe deze doelgroep denkt over duurzaamheid en welke thema’s en onderwerpen met betrekking tot duurzaamheid zij interessant vinden. Ze richten zich hierbij op de Helderse jongeren. Het eindresultaat van hun onderzoek is een advies aan De Helderse Vallei, waarbij ze ook tips geven omtrent de inzet van social media.

Dyando en Sebastian werken vanuit huis en staan door middel van videobellen in contact met De Helderse Vallei om te overleggen over de voortgang van hun project. De komende weken wordt hun enquête verspreid. Zij hopen natuurlijk op een grote respons! Ben je tussen de 18 en 25 jaar en wil je Dyando en Sebastian helpen? Vul de enquête dan in via deze link: https://forms.gle/wmSqqBs6KtNN297u9

Meer informatie over het Gouden Kans Project is te vinden op www.goudenkansproject.nl.

< terug naar het overzicht

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.