(0223) 61 25 55 info@deheldersevallei.nl
Direct naar: Agenda Foto's Nieuws Twitter

< terug naar het overzicht

​Lentefeest bij De Helderse Vallei

​Lentefeest bij De Helderse Vallei

In het voorjaar ontwaakt de natuur na de koude winter. Bloemen staan in bloei, er komen weer bladeren aan de bomen en lammetjes huppelen door de wei. Het is lente en dat mag gevierd worden!

Daarom is iedereen van harte welkom op het Lentefeest bij De Helderse Vallei! We vieren de start van het nieuwe seizoen op zondag 19 mei 2019 tussen 10.00 en 17.00 uur op het terrein van De Helderse Vallei. Het feest heeft voor elk wat wils…

Ontmoet de partners van De Helderse Vallei en doe mee met de diverse leuke activiteiten die zij aanbieden. Struin rond tussen de marktkramen met bijzondere, biologische, pure en recycle producten. Aai de jonge dieren, doe mee met natuurlijke activiteiten of rij een rondje op een paard. Kijk mee bij demonstraties van oude ambachten, zoals schaap scheren, wol spinnen en houtdraaien. Natuurlijk kan er ook gesmuld worden van diverse lekkernijen, zoals warme wafels, een zelfgebakken broodje en heerlijk ijs. Het feest zal opgefleurd worden met diverse muziek- en dansoptredens.

Het Lentefeest wordt georganiseerd voor jong en oud. De toegang is gratis, voor sommige activiteiten wordt een vergoeding gevraagd. Vooraf aanmelden is niet nodig. Klik hier voor het volledige programma.

< terug naar het overzicht

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.