(0223) 61 25 55 info@deheldersevallei.nl
Direct naar: Agenda Foto's Nieuws Twitter

Contact

Openingstijden en toegang

Openingstijden

 • maandag:   gesloten
 • dinsdag:     gesloten
 • woensdag: gesloten
 • donderdag: gesloten
 • vrijdag:       gesloten
 • zaterdag:    gesloten
 • zondag:      gesloten

Let op: van dinsdag 15 december 2020 tot en met ten minste maandag 15 maart 2021 is De Helderse Vallei verplicht gesloten in verband met de lockdown vanuit de rijksoverheid om het coronavirus onder controle te krijgen.

 • Van 1 september tot en met 30 september zijn het terrein en de kinderboerderij geopend tot 17.00 uur (het duurzaamheidscentrum sluit om 16.30 uur).
 • De Helderse Vallei is tijdens schoolvakanties van regio Noord ook op maandag geopend.
 • De Helderse Vallei is gesloten op Koningsdag, 1e Kerstdag en 2e Kerstdag, Oudejaarsdag en Nieuwjaarsdag.
  Op 5 december sluit De Helderse Vallei om 16.00 uur.
 • De toegang tot De Helderse Vallei is gratis.
 • Voor de openingstijden van De KlimVallei, klik hier.

Heeft u een vraag?

 • Bel met (0223) 61 25 55
 • Stuur een e-mail naar info@deheldersevallei.nl of vul onderstaand formulier in.
  Vragen over onze educatieve programma's stuurt u naar educatie@deheldersevallei.nl.

Contactgegevens

De Helderse Vallei 9-11
1783 DA Den Helder
telefoon (0223) 61 25 55

Contact buiten openingstijden bij onraad

Is er buiten openingstijden iets mis op of rond ons terrein?
Bel dan met DEKO Beveiliging: 06 53 19 14 89 (24 uur per dag bereikbaar)
Bedankt voor uw oplettendheid!

Routebeschrijving

U vindt De Helderse Vallei bij de Donkere Duinen in Den Helder.

Trein en bus
Vanaf Station Den Helder CS neemt u de bus 31 richting station Zuid Westzijde. Vanaf de halte Zandkreekweg/Duinroosstraat op de Jan Verfailleweg wandelt u niet in dezelfde richting als waar de bus zijn weg vervolgt (die gaat namelijk linksaf). Volg de Jan Verfailleweg richting strand en het bos Donkere Duinen. U kunt bij de eerstvolgende stoplichten oversteken en ziet dan aan de overkant van het parkeerterrein Donkere Duinen de ingang van De Helderse Vallei. In het hoogseizoen rijdt de ‘kustbus' langs De Helderse Vallei. U kunt de dienstregeling hiervan bekijken op https://www.overal.nl/nl/onze-routes/bijzondere-lijnen/kustbus

Auto
Indien uw navigatiesysteem niet up-to-date is, gebruik dan het adres Den Helder, Jan Verfailleweg 620. Vanuit de richting Alkmaar/Den Oever neemt u op de rijksweg (N250/N9) de afslag 'Julianadorp Zuid / (Strand)'. U blijft de weg naar rechts volgen en slaat linksaf op de Callantsogervaart (borden Strand volgen). U slaat aan het einde, bij de duinen rechtsaf op de Zanddijk. U volgt de weg langs de duinen en het natuurgebied Mariendal aan uw rechterhand en rijdt het bosgebied Donkere Duinen in tot net voor de stoplichten. De Helderse Vallei vindt u aan uw rechterhand bij de grote parkeerplaats.

Op de parkeerplaats en op het terrein van De Helderse Vallei staan oplaadpalen voor elektrische fietsen en voertuigen.

KvK-, fiscaal- en bankrekeningnummer

KvK 37148552
NL8204.44.662.B01
IBAN NL30 RABO 0101 4613 21

Contactformulier

Gebruikt u dit formulier om u aan te melden voor de reservelijst van een activiteit? Vermeld dan alstublieft ook de naam van de activiteit, de naam/namen en leeftijd(en) van de deelnemers en uw telefoonnummer. Na het verzenden van het formulier nemen wij binnen 48 uur contact met u op. Mocht u binnen deze periode geen reactie van ons hebben ontvangen, neem dan alstublieft telefonisch contact met ons op via 0223 612 555.

De Helderse Vallei verwerkt uw persoonsgegevens om het aantal deelnemers te kunnen beheren, en/of indien nodig telefonisch of schriftelijk (per e-mail of post) contact met u op te kunnen nemen. Er worden geen persoonsgegevens aan derden verstrekt, tenzij dit uitdrukkelijk in het belang van de activiteit is. Dit wordt altijd apart vermeld. De Helderse Vallei verwijderd uw persoonsgegevens na maximaal 2 weken na de activiteit of aanvraag.

 

 
 
* is een verplicht veld

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.