(0223) 61 25 55 info@deheldersevallei.nl
Direct naar: Agenda

< terug naar het overzicht

Dagprogramma's

Dagprogramma's

Zo werkt het
Of u nu voor een hele of een halve dag een ‘natuurlijke' activiteit zoekt, bij ons kunt u uw dag zo invullen als u dat zelf wilt. Een eventuele lunch wordt in overleg door uzelf of door ons verzorgd. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van biologische streekproducten. De prijzen van onze consumpties zijn op aanvraag voor u beschikbaar. Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten! Zelf meegebrachte consumpties zijn bij ons ook geen probleem. Kortom: alles is mogelijk!

Voor iedere natuurliefhebber is er een aanbod:

Boekingen
U kunt alle dagprogramma's boeken via (0223) 61 25 55 of info@deheldersevallei.nl.

Vervoer
Het vervoer tussen het bezoekerscentrum en de locatie waar u de activiteit gaat beleven is niet in het arrangement inbegrepen. Wij gaan ervan uit dat u zelf vervoer regelt. Indien u informatie wenst over het huren van fietsen, neemt u dan contact met ons op.

Deelname
Uw deelname aan de dagprogramma's en activiteiten vindt plaats op eigen risico. De Helderse Vallei en de samenwerkingspartners die de activiteiten voor ons uitvoeren achten zich niet aansprakelijk voor door u geleden schade, verlies of diefstal van welke aard dan ook.

< terug naar het overzicht

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.