< terug naar het overzicht

Familiedagen, verjaardagen & kinderfeestjes

Familiedagen, verjaardagen & kinderfeestjes

Familiedagen en verjaardagen
De Helderse Vallei biedt tal van mogelijkheden voor jouw familiedag of het vieren van je verjaardag. Of je nu voor een hele of een halve dag een fijne locatie zoekt, bij ons kun je je dag zo invullen als je dat zelf wilt. Indien gewenst, maken wij een programma op maat, aangepast aan de groepssamenstelling (klik hier voor een voorbeeld). Je kunt bij ons ook de ruimte ‘Het Bos atelier’ huren (binnen openingstijden). De kosten van familiedagen en verjaardagen liggen tussen de € 2,50 en € 50,00 per persoon, dus voor elk budget is wel een passende invulling te vinden. Wij kunnen een heerlijke lunch verzorgen van biologische streekproducten, maar je kunt ook zelf een lunch meenemen en nuttigen aan de picknicktafels op ons terrein. En… specifieke wensen zijn altijd bespreekbaar.

Boekingen 
Wil je meer informatie over alle mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact met ons op via 0223 612 555, info@deheldersevallei.nl of vul onderstaand formulier in.

Kinderfeestjes
Wil jij met al je vrienden en vriendinnen op pad in de natuur? Vier dan je verjaardagsfeestje bij De Helderse Vallei! 

Er is keuze uit 3 verschillende feestjes:

 1. Valleifeestje
  Ga met je vrienden en vriendinnen op pad bij De Helderse Vallei met een speurtocht in je hand! Papa en/of mama (of iemand anders) begeleidt zelf het feestje.
  Je kunt kiezen uit:
  - ‘Ontdek het Blote Voetenpad’ (4 t/m 12 jaar) (van april t/m oktober)
  - ‘Volg het Vossenspoor’ (4 t/m 8 jaar) (hele jaar geschikt)
 2. Slootbeestjesfeestje (van april t/m oktober)
  Maak kennis met alle slootbeestjes die leven in het water rondom De Helderse Vallei! Jullie gaan met een educatief medewerker naar de sloot en gaan met een schepnet op ontdekking uit. Wat leeft er eigenlijk allemaal in de sloot? Hierna kunnen jullie zelf verder genieten van alles wat De Helderse Vallei jullie biedt.
 3. Aan de slag op de kinderboerderij (hele jaar geschikt)
  Maak kennis met alle dieren die leven op de kinderboerderij! Onze dierverzorger neemt je mee voor een kijkje achter de schermen. Je mag helpen bij verschillende klusjes en natuurlijk mag je de dieren aaien en voeren. Ook ga je zelf een rondje op een paard rijden!

Klik hier voor meer informatie over onze feestjes.

Boekingen
Wil je meer informatie over alle mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact met ons op via 0223 612 555, info@deheldersevallei.nl of vul onderstaand formulier in.

Na het verzenden van het formulier nemen wij binnen 48 uur contact op. Mocht je binnen deze periode geen reactie van ons hebben ontvangen, neem dan alsjeblieft telefonisch contact met ons op via 0223 612 555.

De Helderse Vallei verwerkt jouw persoonsgegevens om het aantal deelnemers te kunnen beheren, en/of indien nodig telefonisch of schriftelijk (per e-mail of post) contact met je op te kunnen nemen. Er worden geen persoonsgegevens aan derden verstrekt, tenzij dit uitdrukkelijk in het belang van de activiteit is. Dit wordt altijd apart vermeld. De Helderse Vallei verwijderd je persoonsgegevens na maximaal 2 weken na de activiteit of aanvraag.

Familiedag / verjaardag
Valleifeestje
Slootbeestjesfeestje
Aan de slag op de kinderboerderij
 

 
* is een verplicht veld
< terug naar het overzicht

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.