< terug naar het overzicht

Vergaderen & Bedrijfsuitjes

Vergaderen & Bedrijfsuitjes

Vergaderen
Ben je op zoek naar een unieke én betaalbare locatie voor je vergadering? Onze vergaderzaal heeft een prachtig weids uitzicht op natuurgebied Mariëndal. Tegenover deze ‘touch of nature' staat uiteraard een comfortabele en complete inrichting van de zaal qua tafels, stoelen, verlichting en overige benodigdheden.

De vergaderzaal heeft een grootte van bijna 60 m2 en biedt, afhankelijk van de inrichting, plaats aan 20 tot 44 personen. Standaard is de zaal uitgerust met een whiteboard; maar er is ook een digitaal bord met laptop en een flipover beschikbaar.

Let op: vanwege de Corona maatregelen heeft onze vergaderzaal momenteel een maximale capaciteit van 9 personen indien er tafels gebruikt worden en maximaal 11 personen bij gebruik van alleen stoelen zonder tafels.

Binnen De Helderse Vallei is naast de vergaderzaal ook een activiteitenzaal 'Het Bos atelier' aanwezig welke voor grote bijeenkomsten of bedrijfsuitjes op aanvraag gebruikt kan worden.

Gezellig en comfortabel
Om de vergadering zo prettig mogelijk te maken bieden wij een ruim aanbod aan consumpties: biologische koffie of thee, sap en fris. Je kunt bij ons ook genieten van een heerlijke biologisch-dynamische lunch met versgebakken brood en groenten uit de tuinderij van Stichting Scorlewald. Je hebt keuze uit 2 verschillende lunch buffetten met naar keuze heerlijk belegde sandwiches en/of soep, indien gewenst geheel vegetarisch. Ook kunnen we heerlijke taart bij de koffie of thee serveren.

Prijzen
Klik hier voor de prijzen van consumpties en onze vergaderzaal en hier voor de prijzen van ons Bos Atelier.

Meer informatie en boekingen
Wil je meer informatie of wil je de vergaderzaal boeken? Bel ons op (0223) 61 25 55 of stuur een e-mail naar info@deheldersevallei.nl

Bedrijfsuitje & Teambuilding
De Helderse Vallei biedt diverse mogelijkheden voor jouw bedrijfsuitje en voor elk budget is wel een passende dag te vinden!
Wij maken, op basis van de wensen, een programma op maat, aangepast aan de groepssamenstelling. Je kunt tijdens de dag ‘Klimmen bij de KlimVallei’, ‘Kanoën op de Helderse Kanoroutes’ of ‘Lekker aan de Wandel’ onder leiding van een deskundige natuurgids. Een combinatie van vergaderen en teambuilding is dus goed mogelijk!

Wil je een bedrijfsuitje boeken? Neem dan contact op via 0223 612 555 of info@deheldersevallei.nl.

< terug naar het overzicht

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.