Privacy verklaring

Privacy verklaring

De Helderse Vallei maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google of Google Analytics voor meer informatie.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan De Helderse Vallei te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. De Helderse Vallei heeft hier geen invloed op. De Helderse Vallei heeft Google geen toestemming gegeven om via De Helderse Vallei verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Bij het bezoek aan deze website worden door De Helderse Vallei geen cookies geplaatst die terug te leiden zijn naar een natuurlijk persoon. Wel zijn er op een aantal pagina’s widgets van derden, zoals Travalli, Kidsproof en Tripadvisor aanwezig die cookies kunnen plaatsen die leiden naar een natuurlijk persoon.

Waarom wij soms om persoonsgegevens vragen
Wanneer u zich aanmeldt voor activiteiten, de nieuwsbrief van De Helderse Vallei of een inschrijfformulier voor vriend, donateur of vrijwilligerswerk invult, vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden afhankelijk van het doel opgeslagen in ‘Mailchimp’, van waaruit onze nieuwsbrief verstuurd wordt, of in onze beschermde digitale omgeving die wordt beheerd door onze leverancier Jongens van Beheer.
U kunt het ontvangen van nieuwsbrieven te allen tijde stopzetten via de in de betreffende mailing aangegeven link. Indien u zich inschrijft voor een activiteit, kunnen de volgende persoonsgegevens worden gevraagd: achternaam, telefoonnummer, e-mailadres, leeftijd. Met het verstrekken van deze gegevens kunnen wij onze activiteiten voorbereiden en evalueren. De gegevens worden gebruikt om indien nodig contact met u op te nemen, om het aantal ingeschreven deelnemers van een activiteit inzichtelijk te maken en om achteraf voor onze eigen statistieken het aantal deelnemers te archiveren.

Uitschrijving en Bewaartermijn
De Helderse Vallei bewaart uw gegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld en verwerkt.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@deheldersevallei.nl
De Helderse Vallei zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiliging
De Helderse Vallei neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Onze website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat en een onderhoudscontract van onze website ontwerper Raadhuis Communicatie om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door De Helderse Vallei verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met De Helderse Vallei via info@deheldersevallei.nl
Deze privacyverklaring is uitsluitend van toepassing op de activiteiten van De Helderse Vallei. U dient zich ervan bewust te zijn dat De Helderse Vallei niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites, die via een link op deze website bereikbaar zijn. Wij raden u aan bij het via onze website benaderen van websites van derden telkens het privacy statement en disclaimer van die andere website te raadplegen. U kunt zien dat u niet meer op onze website bent als de URL is gewijzigd.

De Helderse Vallei is als volgt te bereiken:
De Helderse Vallei 9-11
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 37148552
Telefoon: (0223) 612 555
E-mailadres: info@deheldersevallei.nl

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.