Turn on Javascript!
Direct naar: Agenda Foto's Nieuws Twitter

Openluchttheater

Het openluchttheater De Helderse Vallei is een geschenk van de Helderse serviceclubs (Inner Wheel, JCI 't Nieuwe Diep, Lions, Ronde Tafel, Rotary Den Helder, Rotary Julianadorp en de Soroptimisten) aan de bevolking van Den Helder. Burgemeester Koen Schuiling is beschermheer van het theater. Het theater is in eigendom van gemeente Den Helder.

De Helderse Vallei coördineert de voorstellingen in het theater. Scholen, toneel- of muziekverenigingen en bands zijn vrij om het theater in overleg te gebruiken onder de volgende voorwaarden:

 • U dient ruim voor uw voorstelling contact op te nemen met De Helderse Vallei om te informeren of het theater beschikbaar is en om de datum en het tijdstip vast te leggen. Bel met (0223) 61 25 55 of stuur een e-mail naar Turn on Javascript!.

 • Bij uw reservering kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van voorzieningen van De Helderse Vallei, zoals elektriciteit. De gebruikte stroom wordt achteraf aan u doorberekend en dient u te betalen aan De Helderse Vallei.

 • Bij gebruik van het openluchttheater bent u zelf verantwoordelijk voor het melden van uw activiteiten bij gemeente Den Helder. Voor elk optreden of opvoering dient vooraf toestemming gevraagd te worden aan gemeente Den Helder. De gemeente toetst of voor het evenement/de activiteit een evenementenvergunning nodig is. Nadere informatie kan opgevraagd worden bij gemeente Den Helder: mw. S. Falkena, telefoonnummer 0223 67 86 29 (di t/m vr) of mw. H. Veenstra, telefoonnummer 0223 67 86 31 (di, do, vr).

Alle benodigde informatie over het gebruik van het openluchttheater vindt u hier en klik hier voor de plattegrond van het openluchttheater.


Oproep Open Podium 2018

Openluchttheater De Helderse Vallei
OPROEP - OPROEP - OPROEP
Open Podium in Openluchttheater De Helderse Vallei!
Voor zondag 27 mei 2018 is Stichting Openluchtvoorstellingen Den Helder op zoek naar enthousiaste bandjes, singersongwriters, zangers en zangeressen uit de regio!
Ben jij of zijn jullie dit en willen jullie op een zomerse zondag spelen op deze unieke plek? Laat het ons dan voor 1 april aanstaande weten en wellicht sta jij/staan jullie op zondagmiddag 27 mei in de zon te spelen voor een groot publiek.
Aanmelden kan via Turn on Javascript!

Voorwaarden:
* Artiest(en) ontvangen geen financiële vergoeding, voor een drankje wordt gezorgd;
* Maximale speelduur is 45 minuten;
* Eventuele techniek moet in goed overleg afgestemd worden met techniek van de Kampanje.


Programmering 2018

Openluchttheater De Helderse Vallei:

 • zondag 27 mei: Open Podium
  Aanvang: 13.00 uur
  Entree: gratis

 • zaterdag 9 juni: Besloten voorstelling (optie)
 • woensdag 20 juni: Besloten voorstelling (optie)
 • zondag 24 juni: Het Zigeunermeisje
  Aanvang: 13.00 uur
  Entree: gratis
 • zondag 15 juli: WC Monster
  Aanvang: 13.00 uur
  Entree: gratis

Alle voorstellingen in Openluchttheater De Helderse Vallei en Muziekkoepel Timorpark worden u gratis aangeboden door Stichting Openluchtvoorstellingen Den Helder en de Helderse Serviceclubs.

 • Optreden Hanneke Bergsma en muzikale vrienden in mei 2014
 • Eric Borrias in openluchttheater De Helderse Vallei
 • Zeebeesten in openluchttheater De Helderse Vallei
 • Hakim in openluchttheater De Helderse Vallei

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.