Direct naar: Agenda Foto's Nieuws Twitter

Steun ons

Draagt u De Helderse Vallei een warm hart toe? Word dan vriend of donateur!

Vriend

Onze vrienden zijn onze ambassadeurs. Zij laten zien dat De Helderse Vallei wordt gewaardeerd. Wij houden onze vrienden op de hoogte van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen. U kunt vriend worden door u aan te melden via onderstaand formulier, u kunt ons ook 'liken' op onze facebook pagina.

U kunt ook een losse gift geven! Draagt u bij aan natuureducatie? Steun ons dan via de ‘givt’ app (gratis downloaden) of scan onderstaande QR code.

Donateur

U kunt als particulier of bedrijf donateur worden. Als donateur levert u een belangrijke bijdrage aan de programma's van het duurzaamheidscentrum en de stadsboerderij. Met uw bijdrage kunnen wij bijvoorbeeld nieuwe exposities inrichten of de faciliteiten op het terrein verbeteren. Als donateur krijgt u daar natuurlijk ook iets voor terug...

U kunt al donateur worden vanaf 5 euro per jaar. In ruil daarvoor houden we u altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Bedrijven kunnen ons steunen voor € 500,- per jaar. Als bedrijfsdonateur kunt u rekenen op:
- Vermelding van uw naam en een link op www.deheldersevallei.nl
- Eenmaal per jaar gratis gebruik van de vergaderzaal
- Periodieke digitale nieuwsbrief van De Helderse Vallei
- U wordt uitgenodigd voor evenementen en nieuwe exposities
- Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Wilt u vriend of donateur worden? Vult u dan onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op. Alvast bedankt!
Na het verzenden van het formulier nemen wij binnen 48 uur contact met u op. Mocht u binnen deze periode geen reactie van ons hebben ontvangen, neem dan alstublieft telefonisch contact met ons op via 0223 612 555.

De Helderse Vallei verwerkt uw persoonsgegevens om het aantal deelnemers te kunnen beheren, en/of indien nodig telefonisch of schriftelijk (per e-mail of post) contact met u op te kunnen nemen. Er worden geen persoonsgegevens aan derden verstrekt, tenzij dit uitdrukkelijk in het belang van de activiteit is. Dit wordt altijd apart vermeld. De Helderse Vallei bewaart uw persoonsgegevens op een beschermde interne omgeving om in contact met u te kunnen blijven per e-mail of post.

 
Ik wil graag vriend worden
Ik wil graag donateur worden (geef hieronder zelf aan voor welk bedrag)
Ik wil graag als bedrijf donateur worden

 
 
* is een verplicht veld

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.