Direct naar: Agenda Foto's Nieuws Twitter

Vergaderlocatie

Bent u op zoek naar een unieke én betaalbare locatie voor uw vergadering? Onze vergaderzaal heeft een prachtig weids uitzicht op natuurgebied Mariëndal. Tegenover deze ‘touch of nature' staat uiteraard een comfortabele en complete inrichting van de zaal qua tafels, stoelen, verlichting en overige benodigdheden.

De vergaderzaal heeft een grootte van bijna 60 m2 en biedt, afhankelijk van de inrichting, plaats aan 20 tot 44 personen. Standaard is de zaal uitgerust met een whiteboard; maar er is ook een digitaal bord met laptop en een flipover beschikbaar.
Let op: vanwege de Corona maatregelen heeft onze vergaderzaal momenteel een maximale capaciteit van 9 personen indien er tafels gebruikt worden en maximaal 11 personen bij gebruik van alleen stoelen zonder tafels. 

Gezellig en comfortabel
Om uw vergadering zo prettig mogelijk te maken bieden wij u een ruim aanbod aan consumpties: biologische koffie of thee, sap en fris. U kunt bij ons ook genieten van een heerlijke biologisch-dynamische lunch met versgebakken brood en groenten uit de tuinderij van Stichting Scorlewald. U heeft keuze uit 2 verschillende lunch buffetten met naar keuze heerlijk belegde sandwiches en/of soep, indien gewenst geheel vegetarisch. Ook kunnen we heerlijke taart bij de koffie of thee serveren.

Prijzen / Tijden
Klik hier voor de tijden en prijzen van onze vergaderzaal.

Arrangementen & Teambuilding
Klik hier voor de mogelijkheden omtrent arrangementen en teambuilding.

Meer informatie
Wilt u een indruk krijgen van De Helderse Vallei?
Klik dan hier.
Binnen De Helderse Vallei is naast de vergaderzaal ook een activiteitenzaal 'Het Bos atelier' aanwezig welke voor familiedagen of grote bijeenkomsten op aanvraag gebruikt kan worden.

Wilt u meer informatie of wilt u de vergaderzaal boeken?
Bel ons op (0223) 61 25 55 of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op. Na het verzenden van het formulier nemen wij binnen 48 uur contact met u op. Mocht u binnen deze periode geen reactie van ons hebben ontvangen, neem dan alstublieft telefonisch contact met ons op via 0223 612 555.

De Helderse Vallei verwerkt uw persoonsgegevens om het aantal deelnemers te kunnen beheren, en/of indien nodig telefonisch of schriftelijk (per e-mail of post) contact met u op te kunnen nemen. Er worden geen persoonsgegevens aan derden verstrekt, tenzij dit uitdrukkelijk in het belang van de activiteit is. Dit wordt altijd apart vermeld. De Helderse Vallei verwijderd uw persoonsgegevens na maximaal 2 weken na de activiteit of aanvraag.

 

 
 
* is een verplicht veld
  • Vergaderzaal De Helderse Vallei
  • Vergaderen in het groen
  • Biologische lunch
  • Vergaderzaal De Duinen

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.