Turn on Javascript!
Direct naar: Agenda Foto's Nieuws Twitter

Vergaderlocatie

Bent u op zoek naar een unieke én betaalbare locatie voor uw vergadering? Onze vergaderzaal heeft een prachtig weids uitzicht op natuurgebied Mariëndal. Tegenover deze ‘touch of nature' staat uiteraard een comfortabele en complete inrichting van de zaal qua tafels, stoelen, verlichting en overige benodigdheden.

De vergaderzaal heeft een grootte van bijna 60 m2 en biedt, afhankelijk van de inrichting, plaats aan 20 tot 44 personen. Standaard is de zaal uitgerust met een whiteboard; maar er is ook een digitaal bord met laptop en een flipover beschikbaar.

Gezellig en comfortabel
Om uw vergadering zo prettig mogelijk te maken bieden wij u een ruim aanbod aan consumpties: biologische koffie of thee, sap en fris. U kunt bij ons ook genieten van een heerlijke biologisch-dynamische lunch met versgebakken brood en groenten uit de tuinderij van Stichting Scorlewald. U heeft keuze uit 2 verschillende lunch buffetten met naar keuze heerlijk belegde sandwiches en/of soep, indien gewenst geheel vegetarisch. Ook kunnen we heerlijke taart bij de koffie of thee serveren.

Prijzen
Klik hier voor de prijzen van onze vergaderzaal.

Arrangementen & Teambuilding
Klik hier voor de mogelijkheden omtrent arrangementen en teambuilding.

Meer informatie
Wilt u een indruk krijgen van De Helderse Vallei?
Klik dan hier.
Binnen De Helderse Vallei is naast de vergaderzaal ook een activiteitenzaal 'Het Bos atelier' aanwezig welke voor familiedagen of grote bijeenkomsten op aanvraag gebruikt kan worden.

Wilt u meer informatie of wilt u de vergaderzaal boeken?
Bel ons op (0223) 61 25 55 of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 
 
* is een verplicht veld
  • Vergaderzaal De Helderse Vallei
  • Vergaderen in het groen
  • Biologische lunch
  • Vergaderzaal De Duinen

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.