(0223) 61 25 55 info@deheldersevallei.nl

< terug naar het overzicht

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Wie komt ons helpen?
Vind je het leuk om met mensen te werken? Draag je de natuur een warm hart toe? En heb je een paar uurtjes per week over? Maak dan eens kennis met De Helderse Vallei!

Als vrijwilliger kun je bij De Helderse Vallei aan de slag bij de balie of in de koffiehoek, ondersteunen bij de ontvangst van schoolgroepen, activiteiten begeleiden, werken in het groen op het terrein of ondersteuning bieden in en om het gebouw bij timmer- of technische klussen. Voor elk wat wils dus!
Er wordt gewerkt aan de hand van een maandrooster, zodat vrijwilligers per maand aan kunnen geven wanneer zij wel en niet beschikbaar zijn. De werkzaamheden worden ingepland per dagdeel van maximaal 3,5 uur.
Heb je interesse in het doen van vrijwilligerswerk en wil je eens kijken of de werkzaamheden bij De Helderse Vallei iets voor jou zijn? Dan bent je van harte welkom op de ‘Meet & Greet’ bij De Helderse Vallei op donderdag 7 april van 15.30 tot 16.30 uur. Loop vrijblijvend binnen, proef de sfeer onder het genot van een kopje koffie of thee en maak kennis met De Helderse Vallei.

Wil je ook een inspirerende, creatieve werkomgeving waarin je werk bijdraagt aan een duurzamere omgang met natuur en milieu? Klik dan hier voor meer informatie over de vrijwillige functies bij De Helderse Vallei. Natuurlijk kun je bij vragen ook bellen naar 0223 612 555 of een e-mail sturen.

We hopen snel nieuwe vrijwillige collega’s te mogen verwelkomen!


< terug naar het overzicht

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.