Turn on Javascript!
(0223) 61 25 55 Turn on Javascript!
Direct naar: Agenda Foto's Nieuws Twitter

NatuurTalenten

Word NatuurTalent!
Vind jij dat er wel meer activiteiten georganiseerd kunnen worden voor jongeren? Word dan NatuurTalent bij De Helderse Vallei!

Wat is een NatuurTalent?
NatuurTalenten zijn jongeren tussen 12 en 18 jaar die graag de handen uit de mouwen steken en De Helderse Vallei willen ondersteunen bij het organiseren van activiteiten voor jongeren. Om een NatuurTalent te zijn hoef je geen kennis te hebben van natuur en milieu, maar je moet wel een talent zijn in creatief denken, organiseren en het motiveren van je vrienden. NatuurTalent ben je niet alleen, je werkt samen met andere jongeren en medewerkers van De Helderse Vallei.

Waarom samenwerken met jongeren?
De Helderse Vallei vindt het belangrijk dat jongeren een ‘plek’ hebben binnen het centrum. Zij hebben een andere, frisse kijk op de natuurlijke omgeving en de mogelijkheden om natuur en milieu onder de aandacht te brengen van andere jongeren. Het advies van de NatuurTalenten is gericht op activiteiten, rondleidingen, lessen en exposities. In de afgelopen jaren hebben de NatuurTalenten onder andere een Look Up Festival, een activiteit bij de strandopruimdag, een climate game, trash mob en expositie georganiseerd. Leuke activiteiten voor en door jongeren!

Wat biedt De Helderse Vallei?
Wij bieden elk NatuurTalent een vergoeding van € 3,50 per activiteit/vergadering. Je werkt binnen een professioneel team en je ontwikkelt je vaardigheden op het gebied van samenwerken, rondleiden, organiseren en duurzaamheid.

Aanmelden
Op dit moment is de inschrijving voor schooljaar 2017-2018 gesloten.

Meer informatie
Klik hier voor meer informatie over de NatuurTalenten.

Volg onze NatuurTalenten op facebook!

 
 

 
* is een verplicht veld

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.