Het weer vandaag in Den Helder

(0223) 61 25 55 info@deheldersevallei.nl
Direct naar: Agenda Foto's Nieuws Twitter

Agenda & Nieuws

Als u meedoet met de activiteiten bij De Helderse Vallei, kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden door onze medewerkers. Deze foto's worden door ons gebruikt voor PR doeleinden. We vragen altijd uw toestemming. Mocht dit verkeerd gegaan zijn en u wilt een foto waar u (of uw kind(eren)) op staat laten verwijderen, meld dit dan via info@deheldersevallei.nl. Wij zullen de foto('s) dan per omgaande verwijderen uit ons systeem.

Wilt u een maandoverzicht van de activiteiten die u kunt downloaden en printen? Klik dan hier!

woensdag 01 juli 2020, 11.00 uur - zondag 30 augustus 2020, 16.00 uur

Van harte welkom!

Vanaf 1 juli 2020 is het niet meer nodig om je bezoek vooraf te reserveren! Klik op 'meer informatie' hieronder voor alle informatie over je bezoek.
Meer informatie

zaterdag 15 augustus 2020, 16.00 - 18.30 uur

Drukte op het Balgzand

Halverwege augustus... op het Balgzand begint het al drukker te worden. De eerste vogels uit noorden komen hier rusten en foerageren op hun reis naar het zuiden.
Meer informatie

zondag 30 augustus 2020, 13.30 - 15.30 uur

Parnassia in het Refugium?

Het Refugium dat ligt als een scheg tussen het Hengstepad, de Donkere Duinen en de Grafelijkheidsduinen, is vroeger een sportcomplex geweest. Het is in een paar jaar tijd omgetoverd in een bijzonder stukje natuurgebied.
Meer informatie

Nieuws

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.