Tarieven en abonnementen

Werken met onze natuur educatie

Wij hebben educatieve programma’s voor verschillende leeftijdscategorieën en doelgroepen. Zo bieden we van 0 tot 18 jaar voor ieder wat wils. Van de Kinderopvang tot het MBO kun je bij ons terecht. Hieronder vindt je alle informatie rondom de tarieven en abonnementen. Heb je een vraag of wil je meer weten? Geef ons gerust een belletje op 0223 61 25 55. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook: info@deheldersevallei.nl

 

Heeft jouw school interesse in onze programma’s?

Interesse in een programma, een schoolreis, leskist, uitleenmateriaal of een abonnement bij ons? Vul via onderstaand knop meteen het aanmeldformulier in, en wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Aanvraag formulier

Tarieven en abonnementen

Bekijk hier wat het kost om met jouw school ook de natuur te beleven. Vergeet ook niet de algemene voorwaarden goed door te nemen wanneer je bij ons een abonnement afsluit.

Veelgestelde vragen

Natuur Educatie

We hebben abonnementen voor kinderopvang, basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Hiermee kun je bij ons lesprogramma’s volgen en materialen lenen. Zo kunnen de leerlingen de natuur bij ons, op locatie of op school beleven.

Lijkt het je wat of wil je meer informatie, bel even naar: 0223 612 555

Een lesprogramma is natuureducatie die we begeleid aanbieden op ons terrein, op school of andere locatie.

Een leskist is een kist met diverse materialen en opdrachten waarmee de klas zelf met hun eigen docent op school aan de slag kunnen.

Dan hebben we ook nog uitleenmaterialen, die kun je bij ons lenen om te gebruiken voor je lessen. Hier vindt je ook een themakist op maat, waarbij je een kist laat samenstellen op een thema naar keuze.

Afhankelijk van het lesprogramma verzorgen wij de begeleiding. Sommige van onze programma’s zijn na uitleg geheel zelfstandig uit te voeren.

Bij alle lesprogramma’s is (extra) begeleiding vanuit school verplicht. Bij het boeken van het lesprogramma hoor je wat er nodig is.

Ja, op dinsdag rijdt onze vrijwilliger zijn ronde. We hanteren een tarief van € 12,50 per rit binnen de gemeente Den Helder. Buiten de gemeente geldt een toeslag.

Voor abonnees is dit gratis.

De Helderse Vallei heeft met meerdere basisscholen binnen en buiten de gemeente Den Helder abonnementen afgesloten.

Heeft uw school interesse in een abonnement bij ons, neem contact met ons op info@deheldersevallei.nl en we kijken samen naar de mogelijkheden.

De Helderse Vallei heeft met Scholen aan Zee een abonnement afgesloten.

Heeft uw school interesse in een abonnement bij ons, neem contact met ons op info@deheldersevallei.nl en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Dit kun je terug vinden op onze tarieven kaarten:

Kinderopvang

Basisonderwijs

Voortgezet onderwijs

Als je een geboekte les bij ons wilt afzeggen, is dit tot 2 weken voor de les gratis. Daarna word er 50% in rekening gebracht en vanaf 48 uur voor aanvang 100%.

Als je helemaal niet afmeld dan rekenen we de kosten wel 100% door.

Eigenlijk gaan de programma’s altijd door, weer of geen weer. Dus regenkleding, kaplaarzen of een warme jas zijn dat geen overbodige luxe.

Maar mocht het nu echt code oranje of rood worden, dan annuleren wij het programma op zijn vroegst een dag voor aanvang. We nemen hierover altijd even telefonisch contact op.

Ja, we hebben veel los educatie materiaal beschikbaar. Deze zijn voor iedereen gratis (behalve een uitleen met veel materialen, daar kunnen soms kosten aan zijn verbonden). Informeer gerust eens naar de mogelijkheden: info@deheldersevallei.nl

Zeker, deze kun je ook bij ons boeken. Het is een lesprogramma + speurtocht + vrij spelen op ons terrein + limonade/snack.

Ze kunnen op ons terrein of op het strand of in de duinen.

Informeer gerust naar de mogelijkheden: info@deheldersevallei.nl