(0223) 61 25 55 info@deheldersevallei.nl

< terug naar het overzicht

Wij zoeken zwerfafval ambassadeurs!

Wij zoeken zwerfafval ambassadeurs!

Wij zoeken zwerfafval ambassadeurs en deelnemers! Wil je helpen? Dan wordt daar uiteraard gratis materiaal voor beschikbaar gesteld. Meedoen kan op twee manieren: als deelnemer of als ambassadeur. In beide gevallen ontvang je een zwerfafval pakket dat bestaat uit informatie over zwerfafval, handschoenen, een afvalgrijper en een rol vuilniszakken van Nederland Schoon. Je kiest zelf in welke wijk of welk gebied in Den Helder je afval wilt gaan rapen.

Als ambassadeur ga je naast het afval rapen op een moment dat dat jou uitkomt, ook rapporteren over dit afval door middel van het plaatsen van foto’s in de Litterati app en het delen van foto’s met #trashtag. De Helderse Vallei deelt jouw informatie dan weer via social media. Hierdoor bouwen we samen aan draagvlak om het ontstaan van zwerfafval te verminderen! Als je liever niet mee wil doen aan het rapporteren en delen van foto’s, meld je dan aan als deelnemer om afval te rapen op eigen initiatief.

Doe je mee? Er zijn 20 gratis zwerfafval pakketten beschikbaar. Aanmelden kan via 0223 612 555 of info@deheldersevallei.nl.

De zwerfafvalpakketten worden mogelijk gemaakt door de zwerfafvalvergoeding van gemeente Den Helder.

< terug naar het overzicht

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.