Basisonderwijs

De Helderse Vallei heeft een uitgebreid aanbod voor basisscholen. Denk aan leskisten, veldwerklessen, gastlessen, uitleenmaterialen en projecten. U vraagt deze materialen eenvoudig aan via de online webshop!

Online materialen aanvragen:

 1. Klik op de link hieronder
 2. Zoek naar lessen en materialen
  - met een trefwoord in het zoekscherm
  - op basis van geschiktheid en/of type aanbod
  - blader in de categorieën
 3. Open het product van uw keuze en klik op ‘bestellen’.
  Uw product wordt nu toegevoegd aan het winkelwagentje.
 4. Klaar met bestellen?
  Klik dan op ‘bestelling afronden’. U kunt nu inloggen met uw inloggegevens of registreren voor een account.
  Wilt u zich niet registreren? Geen probleem, kies dan voor ‘eenmalige bestelling’.
 5. Vul uw gegevens in en plaats uw bestelling.

Klik hier om direct in ons aanbod te zoeken.

Let op: U kunt geen data reserveren, maar vult een voorkeur voor een periode in. Uw materialen worden ingepland op basis van beschikbaarheid. Daarbij geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. U ontvangt altijd een bevestiging!

Een gezonde start van het schooljaar?
Wilt u een frisse start maken met uw klas en een basis leggen voor uw eigen gedragsprotocollen? Boek dan het programma: ‘Los Zand!’ Dit twee uur durende programma is gericht op groepsvorming, de activiteiten vinden plaats in een natuurlijke omgeving en worden volledig begeleid door een educatief medewerker. Als leerkracht krijgt u de gelegenheid om uw leerlingen van afstand te observeren in een andere setting. De opbrengst van dit dagdeel is een gezamenlijk startmoment waarin de klas groepsdynamisch een stapje dichter bij elkaar heeft gezet. Meer informatie of reserveren? U vindt een beschrijving van het programma onder ‘veldwerklessen’ of klik hier.

Contact
De Helderse Vallei luistert graag mee, adviseert en ondersteund in de uitvoer. Zowel op school als op een veldwerklocatie. Wilt u de mogelijkheden verkennen? Neem dan contact met ons op via info@deheldersevallei.nl of 0223 612 555 of gebruik onderstaand formulier.
Na het verzenden van het formulier nemen wij binnen 48 uur contact met u op. Mocht u binnen deze periode geen reactie van ons hebben ontvangen, neem dan alstublieft telefonisch contact met ons op via 0223 612 555.

De Helderse Vallei verwerkt uw persoonsgegevens om het aantal deelnemers te kunnen beheren, en/of indien nodig telefonisch of schriftelijk (per e-mail of post) contact met u op te kunnen nemen. Er worden geen persoonsgegevens aan derden verstrekt, tenzij dit uitdrukkelijk in het belang van de activiteit is. Dit wordt altijd apart vermeld. De Helderse Vallei bewaart uw persoonsgegevens op een beschermde interne omgeving om in contact met u te kunnen blijven per e-mail of post.

 
 

 
* is een verplicht veld
 • Veldwerkles bij De Helderse Vallei
 • Veldwerkles bij De Helderse Vallei
 • Veldwerkles bij De Helderse Vallei
 • Programma Coastwatch voor het voortgezet onderwijs

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.