Kinderopvang

De Helderse Vallei heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Stichting Kinderopvang Den Helder (SKDH). Binnen deze overeenkomst zijn het verduurzamen en vergroenen van de kinderopvang uitgangspunten.

De Helderse Vallei adviseert over het vergroenen van de kinderopvanglocatie, biedt praktische workshops aan voor pedagogisch medewerkers en ondersteunt en denkt mee over activiteiten die op de eigen locatie uitgevoerd kunnen worden.

Een mooi voorbeeld zijn de activiteiten voor de Buitenschoolse Opvang onder de naam Natuuravontuur waarbij kinderen na school rondom De Helderse Vallei in de natuur kunnen spelen en leren. Klik hier om direct in ons aanbod te zoeken.

Uw vraag als start
Pedagogisch medewerkers die enthousiast zijn om aan de slag te gaan in en met de natuur zijn met hun vragen van harte welkom bij De Helderse Vallei. Heeft u een thema over de natuur, voeding, bewegen of een ander duurzaam thema? Wilt u een moestuintje beginnen of wilt u creatief aan de gang in de natuur? Zoekt u materiaal of boeken? Neem contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Ook andere kinderopvang organisaties kunnen gebruik maken van het aanbod van De Helderse Vallei.

Vraag gerust naar onze mogelijkheden via info@deheldersevallei.nl of neem contact met ons op via onderstaand formulier.
Na het verzenden van het formulier nemen wij binnen 48 uur contact met u op. Mocht u binnen deze periode geen reactie van ons hebben ontvangen, neem dan alstublieft telefonisch contact met ons op via 0223 612 555.

De Helderse Vallei verwerkt uw persoonsgegevens om het aantal deelnemers te kunnen beheren, en/of indien nodig telefonisch of schriftelijk (per e-mail of post) contact met u op te kunnen nemen. Er worden geen persoonsgegevens aan derden verstrekt, tenzij dit uitdrukkelijk in het belang van de activiteit is. Dit wordt altijd apart vermeld. De Helderse Vallei bewaart uw persoonsgegevens op een beschermde interne omgeving om in contact met u te kunnen blijven per e-mail of post.


 
 

 
* is een verplicht veld

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.