Steun ons

Draag je De Helderse Vallei een warm hart toe? Word dan vriend of donateur!

Onze vrienden zijn onze ambassadeurs. Zij laten zien dat De Helderse Vallei wordt gewaardeerd. Wij houden onze vrienden op de hoogte van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen. Je kunt ook donateur worden, dan steun je ons  als ambassadeur én met een geldelijke bijdrage. Aanmelden kan via onderstaand formulier. Je kunt ons natuurlijk ook 'liken' op onze facebook pagina en ons volgen via twitter en instagram.

Op dit moment werken wij aan een nieuw plan met diverse opties om De Helderste Vallei te steunen. Deze informatie volgt later op deze pagina. 

Wil je ons eenmalig steunen? Dat kan ook! Scan onderstaande QR-code (of download gratis de 'givt' app) om direct een gift te doen of doe een donatie in de fooienpot in het duurzaamheidscentrum. Dank je wel!


De Helderse Vallei heeft de ANBI status.

De Helderse Vallei verwerkt jouw persoonsgegevens om je donatie te beheren, en/of indien nodig telefonisch of schriftelijk (per e-mail of post) contact met je op te kunnen nemen. Er worden geen persoonsgegevens aan derden verstrekt, tenzij dit uitdrukkelijk in het belang van de activiteit is. Dit wordt altijd apart vermeld. De Helderse Vallei bewaart je persoonsgegevens op een beschermde interne omgeving om in contact met je te kunnen blijven per e-mail of post.


 
Ik wil graag vriend worden
Ik wil graag donateur worden (geef hieronder zelf aan voor welk bedrag)
Ik wil graag als bedrijf donateur worden

 
 
* is een verplicht veld

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.