< terug naar het overzicht

Voorstelling organiseren

Voorstelling organiseren

Scholen, toneel- of muziekverenigingen en bands zijn vrij om het theater in overleg te gebruiken onder de volgende voorwaarden:

  • Je dient ruim voor de voorstelling contact op te nemen met De Helderse Vallei om te informeren of het theater beschikbaar is en om de datum en het tijdstip vast te leggen. Bel met (0223) 61 25 55 of stuur een e-mail naar info@deheldersevallei.nl.

  • Bij je reservering kun je aangeven of je gebruik wilt maken van voorzieningen van De Helderse Vallei, zoals elektriciteit. De gebruikte stroom wordt achteraf doorberekend en dien je te betalen aan De Helderse Vallei.

  • Bij gebruik van het openluchttheater ben je zelf verantwoordelijk voor het melden van je activiteiten bij gemeente Den Helder. Voor elk optreden of opvoering dient vooraf toestemming gevraagd te worden aan gemeente Den Helder. De gemeente toetst of voor het evenement/de activiteit een evenementenvergunning nodig is. Nadere informatie kan opgevraagd worden bij gemeente Den Helder: mw. S. Falkena, telefoonnummer 0223 67 86 29 (di t/m vr) of mw. H. Veenstra, telefoonnummer 0223 67 86 31 (di, do, vr).

Alle benodigde informatie over het gebruik van het openluchttheater vind je hier en klik hier voor de plattegrond van het openluchttheater.


< terug naar het overzicht

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.