Natuurfotografie voor peuters

Categorie: 2-4 jaar

Natuurfotografie voor peuters

We nemen jou en je peuter mee het bos in. Jij krijgt van ons een verhaal. Je peuter krijgt van ons een camera én de regie. Samen gaan jullie op pad om unieke en verrassende foto’s te maken bij het verhaal: de wereld door de ogen van jouw peuter! Natuurlijk sturen we het resultaat na afloop naar jullie op om het verhaal thuis eindeloos te herbeleven.

De peuters maken in het bos foto’s met behulp van de opdrachtenwaaier. Op de waaier staan steekwoorden en daarna kunnen de peuters leuke en mooie foto’s maken met behulp van de steekwoorden. Het hele programma duurt in totaal 60 minuten waarvan effectief 40 minuten gereserveerd is voor de activiteit Natuurfotografie.

Leeftijd
2-4 jaar

Begeleiders
Educatief medewerker en 1 ouder/begeleider per 3 peuters.

Aantal
maximaal 18 peuters

Duur
1 uur

Locatie
De Donkere Duinen, ingang bij De Helderse Vallei.

Periode
Hele jaar rond

Themakist op maat voor Kinderopvang

Is er een natuurthema waar je mee aan de slag wilt in de kinderopvang, zoals boerderij, dieren, bomen, een seizoen, bos, strand, kriebelbeestjes of afval en ben je op zoek naar materialen? Wij stellen graag op maat een themakist samen, gevuld met bijvoorbeeld zoekkaarten, natuurmaterialen, veldwerkmateriaal, handpoppen of pluche en boeken.